ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στα ραδιόφωνα του διαδικτύου

Το ραδιόφωνο μέσα από το ιντερνέτ αποκτά ολοένα και περισσότερη δυναμική και διάδοση. Ειδικότερα τα μουσικά ραδιόφωνα που μπορούν να απευθυνθούν σε όλο το πλανήτη σε ένα ευρύτερο ακροατήριο από έλληνες και ξένους. Η γλώσσα της μουσικής ξεπερνάει τα στενά όρια της ελληνόφωνης κοινότητας και απευθύνεται στους φίλους της μουσικής παγκοσμίως. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι μέσα από τα webradio, έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα εποχή για την διάδοση και την προβολή του ελληνικού τραγουδιού, αξιοκρατική και δίκαια. 
Η διαφορά μάλιστα ανάμεσα στις λίστες του youtube και των streaming sites,είναι πώς τα ραδιόφωνα μπορούν να προτείνουν, να φιλοξενούν συνεντεύξεις και να προβάλλουν πιο ουσιαστικά του καλλιτέχνες. Ξεπερνώντας τέλος τα στενά όρια και σύνορα της αποκλειστικότητας και της εντοπιότητας έχουν την δυνατότητα να μπλέκουν μουσικές απ’ όλο τον κόσμο.
Ξεκινήσαμε το blog http://mediachartsgr.blogspot.gr με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα chart  του ελληνικού τραγουδιού όπως αυτό περνάει μέσα από τα μουσικά webradio στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Μέσα από το blog μπορούμε να προβάλλουμε το ραδιόφωνά σας και την δραστηριότητά σας. Από εσάς ζητάμε να μας στείλετε  το λογότυπο του σταθμού σας, το link  και ακολούθως να μας στέλνετε σε τακτικά διαστήματα την λίστα με τα 20 πρώτα κάθε εβδομάδας.  
Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε μαζί σας, κρατώντας μια επικοινωνία μαζί σας και να στηρίξουμε αμοιβαία τις εκπομπές και τα προγράμματά σας.Παράλληλα θα παρέχουμε πληροφορίες για νέες κυκλοφορίες για την επικαιρότητα και την δημοσιότητα του τραγουδιού.
Στο email:mediacharts.gr@gmail.com μπορείτε να στείλετε το υλικό σας το link του σταθμού το logo και Top 10 ή 20 ή το μηνιαίο Top του σταθμού σας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.